Godt nyttår! Dette skjer i 2023

Vi starter dette året med nye, spennende prosjekter! Rett før advent i fjor åpnet vi dørene for publikum. Nå gleder vi oss til å se hva 2023 vil bringe - men først må vi bli kjent med dere frivillige!

Nye aktivitetstilbud

Vårt første prosjekt som venter er etableringen av BUA utstyrssentral. Vi er allerede i full gang med å få på plass bodene som skal installeres i bakgården på Frivilligsentralen. Her skal det flyttes oppbevaringsmøbler, det skal males og innredes, og det skal handles inn utstyr innen sommersesongen. Her trenger vi mange som kan være med! Det er flere oppgaver å velge mellom, og vi mener at alle har noe de kan bidra med. Les gjerne mer under "Aktiviteter". 

Kurs og opplæring er også etterspurt - et aktivitetstilbud vil bli opprettet fortløpende. I første omgang starter vi med et digitalt kurs for eldre. Ta gjerne kontakt dersom du har noen tanker om innhold, eller dersom det er noe du vil hjelpe til med! Kontaktinformasjon finner du nederst i denne artikkelen. 


Vi ønsker at du stikker innom

Frivilligsentralen er åpen hver dag, mandag til fredag. Amanda Johansson er daglig leder på sentralen, og befinner seg stort sett i lokalene i Storgata 45/47 (gamle Tollergården i Ørje sentrum). Frivilligsentralen deler lokaler med Marker Røde Kors og Team Trafikkskole. 

Vi ønsker at innbyggerne i Marker tar i bruk lokalene. Møterommet kan bookes til møter/kurs/osv., eller så kan du selv stikke innom uten avtale dersom du vil slå av en prat. Gjør en avtale med daglig leder om booking. 

Lag og foreninger ønskes også velkommen til sentralen. Vi vil høre deres innspill og erfaringer, og vi vil også gjerne samarbeide for å skape et best mulig tilbud.


Trenger du selv hjelp?

Har du eller noen du kjenner lyst på hjelp til noe? Eller kanskje du ser et behov i bygda som frivilligheten kan bidra med? Ring, send mail, eller meld deg på gjennom nettsidene våre, så kan det føres opp på oppdragslista. 


Vi ønsker å høre fra deg, så hvis det er andre ting du lurer på, så er det bare å ta kontakt!

Kontaktinformasjon

Amanda Dehli Johansson, daglig leder

Tlf.: 452 12 315

Mail: amanda.johansson@marker.kommune.no 

2024 © Marker frivilligsentral